Friday, 12 April 2013

Bila kami bercakap tentang baju....

Assalamualaikum.

Entah kenapa, bila buka blog shopping online, semuanya nampak cantik, semuanya nampak comel-comel. Aiyooo. Walaupun kita tak boleh rasa kain baju tu, tak boleh try tapi tetap nak beli. Mula-mula memang rasa ragu-ragu, tapi bila dah empat lima kali bukak site yang sama, takkan nak tenung je screen komputer tu kot? Last-last click jugak butang 'buy now' tu. Tu pun selepas mak (tukang sponsor duit) jadi rimas sebab setiap 5 minit tanya 'Mama, boleh tak nak beli baju ni?'.


Baju daripada ThePoplook. :) Segan nak jadi model, buh gambar baju pun jadilah kan ?
Suka betul dengan baju kain chiffon . >.<

Bercakap pasal baju...


Aku ada seorang kawan yang memang minat sangat design baju. Dipendekkan cerita, haritu dia datang rumah aku, dengan design-design dia yang comel ni... Punyalah khusyuk bersembang, dia lupa bawak balik sketchbook dia... so, I took a snapshot of it. :) Jangan mara ye.. 

Tangan I gatal nak try jugak. =,=



er... selalu senget. =,=





Saturday, 6 April 2013

Jealousy













I love you :
I'm not leaving. I'm offering a commitment. 
I'll be brave, to protect you is my priority.  
I'll be faithful. 

Jealousy :
The feeling of anxiety, insecure, and fear.

"It is not love that is blind, but jealousy."

Cinta tak lengkap tanpa ada rasa cemburu.
Pahitnya cemburulah yang mengindahkan cinta. :)